Johan

JOHAN

Jag har sprungit OCR, hinderbanelopp, under drygt 3 års tid. Efter ca 1,5 år av tävlande förbättrade jag stadigt mina placeringar, men nådde därefter en platå. Jag tränade och löpte både distans och intervaller, men fick inte de resultaten som jag sökte. Jag kontaktade då dig, Sofie, för att få hjälp och bolla idéer. Inledningsvis såg vi över min löpteknik och min rörlighet. Relativt små förändringar ledde till stora resultat och min löpning blev mer "löp-ekonomisk". Jag förbrukade mindre energi när jag sprang och orkade på så sätt bibehålla en högre löphastighet under längre tid. Resultatet blev att jag gick från placering 120 av 3500 deltagare till att efterföljande år placera mig som nummer 35 av 4000 deltagare.


Efter denna klara förbättring fick jag mersmak. Sofie hjälpte mig med att lägga upp ett längre träningsschema med styrka, rörlighet och löpning. Vi utvärderar kontinuerligt och stämmer av efterhand.


Sofie har gedigen kunskap och vet hur just du ska uppnå dina mål. Hon hjälper till att bolla idéer och ger dig verktygen att uppnå dina träning- och tävlingsmål.