Gruppträning

GRUPPTRÄNING 

PASS BESKRIVNING 


Cirkelträning

Vi tränar hela kroppen med hjälp av vår egen kroppsvikt och olika redskap. Passet består av olika stationer där vi varvar styrka, kondition och balans.   


Detta pass har vi både inomhus och utomhus på schemat året om. 


3D Fys

3D Fys handlar om att träna som kroppen är skapt för i alla olika rörelseplan, framåt, bakåt, sidled och rotation. Vi förbättrar kroppens funktion och förbereder den för de krav vardagen och olika idrotter ställer.

Vi använder plattform 9 som grundredskap i alla pass.


Kondition / Intervall - cirkel

Vill du konditionsträna smart och samtidigt förbättra ditt flås? 

På våra intervallpass kommer du utmana dig själv och din kondition. Vi kommer träna hjärta-lungor med hjälp av konditionsmaskiner så som löpband, cykel, rodd- och stakmaskin i olika intervallformer. 

Du kör helt efter din egen förmåga och alla kan vara med! 


Kondition / Intervall - grenspecifik

Konditionspasset där du kan välja att boka ett utav våra konditionsredskap - cykel, löpband, roddmaskin eller stakmaskin.

Passet är 45 min långt och består av en uppvärmning följd av olika intervallformer som kommer varieras från vecka till vecka.

Under detta pass utgår du helt ifrån dig själv precis som alla våra pass men blir coachad till nästa nivå i din favoritkonditionsgren.


Löpintervaller (utomhus - uppstart vt-24)

Detta intervallpass körs utomhus. Varierarande intervaller och vi lägger upp alla pass så att du kan vara med oavsett nivå förutsatt att du är skadefri.


Seniorträning

Cirkelträning för dig som är från 55 och uppåt . På ett säkert och enkelt sätt tränar vi styrka, kondition och balans.


Core 

Ett 30 minuter långt träningspass med fokus på din coremuskulatur. Genom olika övningar jobbar vi upp förmågan till en stark och stabil bål.


Flow

Ett gruppträningspass som är rörlighetsfokuserat där vi jobbar med olika övningar i ett flöde. Här tränar du båda styrka, rörlighet och balans i ett lugnare tempo.


HIIT 

Ett pass som består av högintensiva intervaller med övningar som utvecklar både styrka och kondition. Du använder dig av egen kroppsvikt och olika redskap för att maximera din muskelstyrka.


TRX

Här tränar vi hela kroppen med hjälp av TRX-band. I passet används din egen kroppsvikt för att skapa motstånd och därmed möjlighet att kunna anpassa nivån efter dina förutsättningar. 


Styrka/puls

Vi tränar hela kroppen med hjälp av olika redskap. Det kommer vara en stor variation från pass till pass med inslag från rörlighet, styrka och puls.* För att kunna boka dig på pass behöver du ett ett eget konto till vår app.

För mer information kontakta info@fyslandslaget.se FYSLANDSLAGETS GRUPPTRÄNINGSSCHEMA 

VT 24 


Måndag

kl 10.15-11.05 Senior 

kl 11.30-12.00 TRX

kl 17.35-18.20 Cirkelträning 

kl 18.30-19.15 Intervallpass - grenspecifik


Tisdag

kl 06.30-07.15 Cirkelträning 

kl 17.15-18.00 Flow

 

Onsdag

kl 06.45-07.15 HIIT

kl 17.30-18.15 Cirkelträning - styrka basövningar  


Torsdag

kl 06.45-07.15 TRX

kl 10.00-10.50 Senior 

kl 11.30-12.00 Core 

kl 17.30-18.15 Kondition Intervall - cirkel


Fredag

kl 06.30-07.15 3D Fys


Lördag


Söndag* Med reservation för ändringar.