Onlinecoaching

ONLINECOACHING

Fyslandslaget hjälper privatpersoner, idrottare och företag runt om i hela landet. Vi erbjuder stor del av våra tjänster digitalt och även i kombination med möten till digitala uppföljningar.

 

Vi hjälper dig att nå dina målsättningar med hjälp av vår kompetens inom träning, rehabilitering och kostrådgivning. Vi utgår alltid ifrån just dina mål och förutsättningar. Vi vill längs resans gång lära ut, motivera och inspirera dig i din träning.

Fyslandslagets onlinecoaching, hur går det till?

Vi arbetar med alla våra klienter individuellt och startar med en behovsanalys även om du vill coachas online. Vi utgår ifrån behovsanalysen och dina förutsättningar. Därefter går vi tillsammans vidare mot ditt mål.


Vi levererar tydliga övningar till träningspassen på film. Där ges även möjlighet till feedback på utförandet. Detta för att du på ett enkelt sätt skall kunna göra övningarna på egen hand.

Hur ser leveransen ut?

Innehållet skräddarsys och upplägget varieras från kund till kund.

Ofta så ingår nedanstående punkter i vårt sätt att jobba online, men givetvis styr vi upplägget så att det ska passa dig på bästa sätt!

 

- Individuellt & målanpassat träningsschema

- Kostrekommendationer

- Avstämning varje vecka (kortare avstämning)

- Uppföljning varje månad (mer detaljerad)

- Videoinstruktioner till alla övningar

- Digitalt uppföljningschema


Uppföljning är något vi värderar högt och inte minst sagt när det gäller coaching online.


Avgift, betalningsvillkor och avslut

Du kan välja mellan att starta ett abonnemang som löper vidare med med 30 dagars uppsägningstid, i minst 3 månader eller ett träningspaket som gäller för 3 månader med ett förbestämt start och slutdatum.


Kostnad:

> 1195-1795 kr / månad


Är du intresserad eller har frågor om vår onlinetjänst skicka ett mail till oss med inriktning och eventuella frågor om detta skulle vara ett alternativ för dig.

Därefter kontaktar vi dig med mer information. 

KONTAKT


SweProd Graphics

Sotaregatan 3

621 53 Visby


Email: info@fyslandslaget.se


www.fyslandslaget.se

Copyright @ All Rights Reserved