Personlig träning

PERSONLIG TRÄNINGVi hjälper dig att nå dina mål med hjälp av vår kompetens inom träning, rehabilitering och kostrådgivning. Vi utgår alltid ifrån just dina visioner och förutsättningar. Vi vill längs resans gång lära ut, motivera och inspirera dig på ett glädjefyllt sätt i din träning.


Vår hälsa och träningskunskap baseras på forskning, erfarenhet och passionerat intresse för dig som kund. Vi på Fyslandslaget är fullt övertygade om att träning är nyckeln och vägen fram till en stark kropp och knopp, mentalt och fysiskt.


Vi har en mångsidig  kompetensbredd i teamet att guida dig till dina personliga önskade mål. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån hur du kan gå ner i vikt på ett långsiktigt och hållbart vis. Eller du kanske är mer inriktad på att uppnå ett prestationsinriktat konditionsmål inom cykel, löpning, skidor och motorsport.


Vid en uppstart av en ny klient hos Fyslandslaget observerar vi  och testar kroppes funktion (3D analys) . Genom denna analys utläser vi hur din kropp rör sig i dess olika riktningar och rörelseplan.

Utifrån testet får vi underlag för att se vad vi behöver arbeta med. Detta hjälper oss att uppfylla de krav som klientens rörelseapparat kräver i sin idrott och vardag.


Många övningar är väldigt komplexa då flera muskelgrupper kopplas in för att få en bättre rörelsekedja.


Vid önskemål kan du även få övningar på film. För att du på ett enkelt sätt skall kunna göra övningarna på egenhand.


Boka en gratis konsultation för att få veta mer hur vi jobbar. Tillsammans skräddarsyr vi upplägget utifrån det Du önskar och behöver.