Framgång

FRAMGÅNGSHISTORIER

Vi på Fyslandslaget tror att balans mellan träning, kost och återhämtning är tre huvudnycklar för att du ska nå ett framgångsrikt liv fyllt med energi och glädje. Oavsett om ditt mål är att bli smärtfri, kunna prestera mera inom en viss sport eller leva ett hälsosmt liv handlar det inte om att vara felfri under resans gång. Du måste själv skapa de rätta förutsättningarna för att lyckas.


Framgång föds inte i samband med negativa tankar utan kommer med glädje och utveckling. Genom glädje till det vi gör finner vi många gånger kreativitet till att skapa och se våra möjligheter för att lyckas.


Det viktigaste för oss är inte att skapa förändring, vi vill inspirera dig mot dina hälsosamma eller prestationsinriktade drömmar.


Under flera års coachande har vi haft förmånen att träna många härliga människor. Vi har fått dela deras resa genom med och motgångar. Glädjen att tillsammans nå uppsatta mål är fantastisk!


Möt några av våra klienter och ta del av deras framgångsberättelser. 


FRAMGÅNGSBERÄTTELSER

KATARINA

Jag mår så mycket bättre idag och trivs med mig själv och min kropp.

LÄS MER

HANNA

Jag saknade ofta motivation och inspiration och trivdes inte helt med mig själv.

LÄS MER

JOHAN

Jag gick från placering 120 av 3500 deltagare till att efterföljande år placera mig som nummer 35 av 4000 deltagare.

THOMAS

2006 vid 37 års ålder började jag träna med målet att genomföra

Stockholm Marathon

LÄS MER

ELIN

Jag var med om en olycka och skada mitt knä riktigt illa, ett par frakturer och ett korsbands fäste släppte.

LÄS MER

MARIKA

Jag har kämpat med övervikt och jojobantning i många år.

LÄS MER

IDA

Skrämmande för mig just då men såhär i efterhand det absolut bästa beslutet jag har tagit i mitt liv!

LÄS MER

CASPER

Jag har en plan på två år som innehåller topp fem placeringar i motocross-SM 2019.

LÄS MER